För privatpersoner
För företag
För privatpersoner
Naturator kan hjälpa dig i alla steg på vägen mot drömträdgården.
 
Design av trädgårdar, planteringar, uteplatser och allt annat som hör trädgården till är Naturators kärnverksamhet. Tyvärr har jag inte längre möjlighet att ta mig an omfattande gestaltningsuppdrag, men kontaka mig gärna för att höra vad jag har möjlighet att hjälpa er med. 
 
Rådgivning är en enklare tjänst för dig som behöver lite hjälp att komma igång själv: En snabb skiss, problemlösning, mindre ändringar (en plantering, tillbyggnad, pool), inventering, skötseltips eller liknande. Ett rådgivningsbesök om två timmar kostar 3 500 kr, inklusive resa inom Uppsala.
 
Ett bättre klimat för både växter och människor kan du få med hjälp av en mikroklimatanalys. Se till att hus, uteplatser och odlingar får den bästa placeringen, och få förslag på enkla åtgärder som gör trädgården skönare och mer lättodlad.
 
Jag utgår från ett helhetsperspektiv, där alla delar samverkar för att skapa en bra och lättskött miljö. Jag jobbar alltid i modeller och perspektiv när det passar projektet, men du kan också få 3d-modeller eller illustrationer som en extratjänst.