Om mig
Publikationer
Omdömen
Miljö
I media
Om mig
Jag som driver Naturator heter Petter Bergström. Det är mig ni kommer att ha kontakt med. Jag är en driven landskapsarkitekt som kombinerar känsla för färg och form, kreativitet och erfarenhet med stort teoretiskt kunnande.
 
Växter, mikroklimat, mark, ekologi, trädgårdshistoria och sambandet mellan den fysiska och sociala miljön är ämnen som ligger mig varmt om hjärtat, men det jag främst bidrar med är en blick för helhet och strategi - förmågan att väva samman trådarna till en vacker och funktionell helhet.Med tidigare erfarenhet från anläggning och skötsel är förvaltningsperspektivet också alltid närvarande.
 
Jag har examen i landskapsarkitektur från Ultuna, med ytterligare studier vid Uppsala universitet och University of Guelph, inom bl.a. mikroklimatologi. Jag fortbildar mig kontinuerligt, med drivkraften att förbättra både mig själv och världen runt omkring mig.
 
Att ta vara på växtvärldens gåvor ligger mig varmt om hjärtat. Min nyutkomna bok Safthushållning visar hur du kan göra saft (och lite sylt) på de flesta av trädgårdens och naturens bär, frukter och blad.
 
Ladda ner Konsult-CV
Ett utförligare CV finns på www.linkedin.com/in/npbergstrom.