Om mig
Publikationer
Omdömen
Miljö
I media
Omdömen
Vår samfällighet… blev supernöjda med hans arbete. Förutom att designa lekplatsen hjälpte han oss att koordinera hela projektet med markarbete och annat på ett synnerligen kompetent och smidigt sätt. Vi kan mycket varmt rekommendera honom.

Fick mycket bra tips på hur tomten kunde ordnas och få den helhet jag saknade. Jag hade aldrig kommit på flera av idéerna själv. Rekommenderar Petter på Naturator.

Jag fick goda råd från Peter. Priset var också bra på grund av all omtanke han lade ner. Jag rekommenderar honom varmt.

Det är lätt och roligt att arbeta med honom och resultatet blir alltid det bästa.

I have since long been interested in design, and I know that in the areas I have worked with Petter, he is the sharpest designer I've met.

Vi anlitade Petter för att göra en planering och ritning över vår trädgård. Resultatet tilltalade oss verkligen! Petter förstod vad vi önskade. Trädgården är ännu inte iordninggjord, men den kommer bli fantastisk!

Jättebra idéer. Vi är imponerade.

Kunnig inventering och bra tips för vidare arbete med att återställa och utveckla trädgården. Samarbetet kommer att fortsätta.

Tack för kanonbra bilder! Det var precis vad vi var ute efter. Och tack för att du fick fram dem så snabbt.

Det har varit väldigt lätt att samarbeta med Petter och resultatet blev bra.

Samarbetet fungerade mycket bra - vi är mycket nöjda med de förändringar som gjorts. Det är trevligare och mer inbju­dande att vara ute nu. 
 
 
Läs fler omdömern på Rejta, LinkedIn och GooglePlaces.